Digitalna transformacija jedan je od pokretača moderne ekonomije. Kako bi pokazali najbolje primjere te četvrte industrijske revolucije rtl hrvatska pokreće jedinstvenu platformu digital shapers.

Vrhunac projekta je konferencija koja će 30. Studenoga u zagrebu okupiti vodeće strane i domaće stručnjake. Oni će na panelima pokazati najbolje primjere digitalne transformacije, a na radionicama konkretna rješenja za kompanije.

Na konferenciji će po prvi put biti izabran i digital shaper hrvatske - pojedinac koji je svojim radom dao doprinos digitalizaciji i promjeni hrvatske.

Zašto digital shapers?

Rtl kao kompanija i sama globalno prolazi kroz veliku transformaciju i shvaća neizbježnost ozbiljne transformacije medija, gospodarstva, ali i cijelog društva.

Zašto se uključiti?

Inspiriraj se - Upoznaj ljude i projekte koji su iskoristili digitalizaciju i pomaknuli granice

Educiraj se - Nauči na konkretnim rješenjima kako postati predvodnik digitalizacije svoje kompanije

Podrži - Sudjeluj u dodjeli nagrade Digital Shaper koja prepoznaje nositelje promjena

O eventu

KADA?

ČETVRTAK, 30. STUDENOGA 2017.

U KOLIKO SATI?

10:00 - 17:00

GDJE?

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA, ZAGREB, CROATIA (Centar Kaptol, Nova ves 17)
Kome je namijenjeno

Marketingašima, digitalcima, PR-ovcima, medijskim stručnjacima, urednicima, print i online izdavačima, start-upovima, IT stručnjacima, kao i zaposlenima u HR-u i odjelima prodaje. Kompanijama, medijima i agencijama. Timovima i pojedincima.

Ukratko - SVIMA koje zanima digitalna transformacija i žele ju potaknuti unutar svog radnog okruženja.

Drugačiji smo od ostalih

Inspirirajuća predavanja i paneli i te niz kratkih i učinkovitih radionica - sve je što vam treba.

I da, proglasit ćemo Digital Shapera Hrvatske. Upoznaj i podrži ljude koji mijenjaju Hrvatsku!

Video
Govornici
Nagrada Digital Shaper

Bira se Digital Shaper godine

Uz brojna zanimljiva predavanja i radionice, na konferenciji će se birati i Digital Shaper godine, osoba koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske i koja se bori za njezin napredak.

Podaci pokazuju da digitalna ekonomija raste sedam puta brže od ostatka ekonomije, a procjenjuje se da će do 2020. godine Europska unija imati čak 4 milijuna novih radnih mjesta upravo u digitalnoj ekonomiji. Za razvoj Hrvatske zato je od presudne važnosti koju će ulogu preuzeti u ukupnoj digitalizaciji te je zbog toga rad pojedinaca koji se već godinama za to ustrajno bore neizmjerno važan.

Ovu vrijednu nagradu odabrat će žiri u sastavu: Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, koji je ujedno i predsjednik žirija, Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere, Henning Tewes, predsjednik Uprave RTL Hrvatska, Maruška Vizek, ravnateljica Ekonomskog instituta, Mladen Fruk, partner McKinsey & Company i Nikola Vrdoljak, direktor 404.

Gdje
Partneri

PARTNERI KONFERENCIJE

MEDIJSKI PARTNERI